Omdat een zonnebril een echt gebruiksvoorwerp is, is het ook een goed iets om zonnebrillen te laten bedrukken en cadeau te doen. Een zonnebril is een artikel dat door veel mensen gebruikt wordt. Is het mooi weer en wil je lekker buiten zitten of stap je in de auto dan komt een zonnebril vaak goed van pas.

Zonnebrillen laten bedrukken om reclame te maken

Zonnebrillen laten bedrukken kan op verschillende manieren. Kijk eens rond op internet wat er allemaal mogelijk is en wat voor opdruk erop kan komen staan. Als je er als ondernemer voor kiest een zonnebril te laten bedrukken om als relatiegeschenk aan je klanten en leveranciers te geven maak je op die manier meteen reclame voor je eigen bedrijf. Iedere keer als de ontvanger van de zonnebril deze opzet wordt hij of zij erop geattendeerd dat er de naam of het logo van jouw bedrijf op staat.

Voordelige exemplaren

Een zonnebril kan in diverse prijsklassen gemaakt worden. Heb je een grote hoeveelheid nodig om bijvoorbeeld uit te delen op een evenement dan kies je het beste voor een voordeligere zonnebril. Deze worden van kunststof gemaakt en zijn in verschillende modellen en kleuren te koop. Zeker bij een evenement dat buiten gehouden wordt in de warmere maanden is een zonnebril nuttig om te dragen. Als jij ze uitdeelt zullen veel mensen er gebruik van maken en maken ze meteen reclame voor je.

Duurdere relatiegeschenken

Een zonnebril is ook een goed relatiegeschenk. Wil je je klanten of leveranciers duidelijk maken dat je ze waardeert? Dan kun je er voor kiezen een duurder model zonnebril te laten bedrukken. Dit kan ook een zonnebril zijn van een bekend merk. Op die manier geef je een kostbaar relatiegeschenk waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft. Omdat er en ander prijskaartje aan duurdere zonnebrillen hangt dien je natuurlijk wel te kijken hoeveel je er nodig hebt en of het mogelijk is dit binnen je beschikbare budget te doen. Een dergelijk geschenk is ook geschikt voor je werknemers om zo je waardering uit te drukken.

Opdruk op bril en koker

Een duurdere zonnebril zit veelal in een koker of doos. Dit voorkomt beschadiging van de bril wanneer deze niet gedragen wordt en zo kun je de zonnebril ook altijd makkelijk meenemen. Behalve de bril zelf kun je ook het doosje van een opdruk laten voorzien.

 

Kijk op Relatiegeschenken.nl voor het bedrukken van allerlei producten.