Er is op het internet veel informatie te vinden over toners, printers en cartridges. Eigenlijk zoveel, dat we door de bomen het bos soms niet meer zien. Als u op zoek bent naar een afdruksysteem dat precies bij uw wensen en uw situatie past, wilt u de informatie natuurlijk bij voorkeur compleet en georganiseerd aangeboden krijgen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken zonder al te veel tijd te besteden aan het zoeken hiernaar. Inktaanbieding.nl heeft dit voor u gedaan!

Welke printer past bij mijn wensen en situatie?

Op deze website vindt u een overzichtelijke lijst van printers voor de meest uiteenlopende afdruktaken. Of u nu op zoek bent naar: een All-in-One printer, een laserprinter, een dot matrix productie printer, een frankeermachine of een wide format printer

Goede printermodellen

Via inktaanbieding.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Alle artikelen zijn voorzien van uitgebreide informatie over de verschillende printermodellen, van de afdruksnelheid tot de mogelijkheden van de verschillende machines. Ook informatie over gebruikersgemak, milieuvriendelijkheid en LCO (Low Costs of Ownership) kunt u vinden op deze website. Natuurlijk wordt u ook geïnformeerd over toners en cartridges. Kortom, alle informatie die u nodig heeft!

Toners en cartridges

Elke printer heeft zijn eigen toners en cartridges. Op deze site vindt u ook hierover veel informatie. Toners zijn net als cartridges dure onderdelen van een printer, en vaak zelfs dusdanig duur ten opzichte van de levensduur dat je beter een duurdere printer kunt aanschaffen, dan een goedkope printer met dure toners of cartridges.

Canon printers

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare printer is Canon een goede optie. Canon printers printen met hoge snelheid in hoogwaardige kwaliteit. Canon heeft veel verschillende soorten printers. Voor iedereen is er een model die hij wenst.

Canon inkjet printer

Er is onderscheid te maken tussen A4 printers en A3 printers. Hierbij zijn verschillende prijsklassen te onderscheiden. Of u nou op zoek bent naar een goedkope, betrouwbare printer of een dure printer met extra functies, Canon biedt ze beide aan. De Canon printers die op A4 printen zijn verkrijgbaar vanaf € 44,- tot € 109,-. Voor € 44,- is de PIXMA iP2600 verkrijgbaar. Dit is een stijlvolle printer voor foto’s en documenten en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ideale printers voor een gezin, betrouwbaar en degelijk, zonder dat het veel geld kost (goedkope inktcartridges). De printers in de hogere prijsklassen zijn Canon photo printers, die in hoge resolutie printen. De PIXMA iP4700 is hier een voorbeeld van. Dit apparaat is snel en makkelijk in gebruik en is ideaal voor professionele fotografen. De printers in deze prijsklasse hebben tevens extra functies zoals dubbelzijdig printen of direct op dvd printen. Tussen deze prijsklassen is er nog de PIXMA iP3600 voor €79,-. De iP3600 print in ongeveer 41 seconden in fotokwaliteit en heeft 5 gescheiden inkttanks en is dus full colour. De Canon printers voor A3 vellen worden verkocht voor €299,- tot €799,-. De printers in lagere prijsklassen (bijvoorbeeld de PIXMA iX4000) zijn printers die foto’s of documenten in hoge kwaliteit snel kunnen printen. Zo print het apparaat naadloos in ca. 51 seconden. De hogere prijsklassen zijn voor professionele fotografen. Bijvoorbeeld de PIXMA PRO 9500 is een printer voor thuis die print in fantastische kwaliteit.