Zakelijke Tips

Pakketten versturen

Op zoek naar een bedrijf dat je pakket kan versturen? Wij bevel je Parcelparcel.com aan.

Grote en kleine dossierkasten

Wanneer je als bedrijf veel met documenten werkt, dan is een dossierkast erg handig. Hier ruim je eenvoudig alle dossiers, facturen en documenten in op.

Documenten anonimiseren

Met de software van BIQE, kun je eenvoudig documenten anonimiseren en verwerken.

Luxe verpakkingen

Kies voor luxe verpakkingen om een geschenk de juiste uitstraling te laten hebben.

ERP

ERP kan uw onderneming erg goed helpen door een vereenvoudiging van de workflow. ERP systemen zorgen ervoor dat al uw bedrijfszaken in ??n online omgeving zitten.

Administratie laten verwerken

Ondernemers zijn over het algemeen al druk genoeg met hun werk. Voor deze doelgroep is het dan ook aantrekkelijk om hun administratie volledig uit te besteden aan een administratiekantoor. AD Administratie is gevestigd in Lelystad en beschikt over goede boekhouders, wij zouden hen hiervoor aanraden.

Refurbished Dell workstations

Bent u op zoek naar Refurbished dell workstations ? Bij Creo Server kunt u terecht voor workstation die naar uw wensen zijn samengesteld.

Bedrukken van etiketten

Kant-en-klare etiketten laten bedrukken doet u bij etikettendrukkerij.nl

Digitaliseren archief

Karmac is uw partner voor het digitaliseren van uw archief . Met een digitaal archief bespaart u ruimte, kosten en tijd en vraag je eenvoudig en snel documenten op.

Archiefbeheer

Karmac Facilitair biedt de beste oplossing voor bedrijven die zoeken naar een partner voor archiefbeheer . Karmac beheert uw archief in hun opslagruimte, die voldoet aan alle gevraagde veiligheidseisen.

Eurorack cases

Bij MDLRCASE vind je professioneel handgemaakte eurorack cases in verschillende uitvoeringen en groottes. Bekijk het aanbod bij MDLRCASE.com op de website.

Factuurverwerking

Automatische factuurverwerking is een perfecte oplossing voor bedrijven die te maken hebben met (zeer) veel inkomende facturen. Het verwerken van facturen is namelijk erg arbeidsintensief.

Laptop reparatie Leeuwarden

Uw laptop kapot? Bij www.petaoc.frl kunt u terecht voor een laptop reparatie in Leeuwarden en omgeving. Peta PC werkt tegen scherpe tarieven en zorgen ervoor dat uw apparatuur snel weer werkt!

Printen in 3D

Met een 3D printer en 3D filament kun je zelf de meest gave producten maken. Leuk voor thuis of voor commercieel gebruik. Kijk op de website van 3D Printer Supplies 4 U voor alles wat je nodig hebt.

Electronica voor een bedrijfspresentatie

Via Beamer huren kun je eenvoudig de elektronica huren voor een bedrijfspresentatie. Reserveer de spullen die je nodig hebt eenvoudig via de telefoon of online.

Digitale kassa

Nooit meer bonnetjes printen met deze digitale kassa van Yourpos. Je hebt al je afschrijvingen en bijschrijvingen direct digitaal.

Tijdelijke kassa huren

Bij een kassa verhuur kun je tijdelijk een kassa huren, dit is perfect voor tijdelijke evenementen.

Zakelijke enveloppen ogen professioneel

Nette zakelijke enveloppen kopen? Een nette envelop maakt een professionele indruk op je klanten en zakenrelaties.

Met drukwerk val je op

Aantrekkelijk drukwerk kopen? Laat je bedrijf opvallen met aantrekkelijk en kleurrijk drukwerk.

Oproepsystemen

Veel bedrijven maken gebruik van een draadloos oproepsysteem . Hiermee kun je snel beveiligers inschakelen, bhv’ers oproepen of klanten laten weten dat hun eten klaar is. De veelzijdigheid van oproepsystemen maakt deze producten ook super handig.

Printers duurzaam verpakken

Voor het verpakken van printers gebruiken we de Eco-friendly materialen van Paperfoam. Zij leveren milieuvriendelijke materialen tegen scherpe prijzen.

Bedrukte promotiematerialen

Bij Aktieshirts.nl laat je eenvoudig marketingmaterialen maken. Zo kun je hier onder andere goedkoop T-shirts laten bedrukken.

Effici?nt en effectief werken met Six Sigma

Volg de green belt training van 5ST3PS. Met deze basis kun je aan de slag met een effici?ntere en effectievere werkmethodiek.

Garantie op uitstekende kwaliteit fotoboeken.

Een fotoboek maken Is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de online tool kunt u makkelijk een prachtig foto album maken.

Training leidinggeven op afstand

Een pandemie, zoals De Coronacrisis brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van leiderschapskwaliteiten. Leer omgaan met deze nieuwe uitdagingen door het volgen van een training: Leidinggeven op afstand .

POS Materiaal

Wil je POS materiaal laten bedrukken? PPD Instore maakt POS Materiaal op maat en bedrukt deze precies hoe jij dit wilt.

Het belang van klanttevredenheidsonderzoeken

Je moet altijd kunnen bijsturen en bijhouden in welke mate je klanten tevreden zijn over je producten. Laat dus altijd een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren.