Printen enzo

website laten bouwen, waar op letten?

website laten bouwen, waar op letten?

Geplaatst op

Wanneer je een website gaat laten maken zijn er een hoop dingen waar je rekening mee moet houden. Vooral wanneer je weinig verstand hebt van de technische mogelijkheden is het goed om hier niet te snel een keuze in te maken. Er zijn veel partijen die roepen dat zij alles kunnen, maar waarbij jij uiteindelijk met een slechte website opgescheept zit.

Start met een vragenlijst

Elke partij die zichzelf een beetje serieus neemt zal jou het een en ander vragen over jouw wensen en doeleinden. Om hierop voorbereid te zijn is het goed om deze antwoorden al klaar te hebben liggen. Zo kan jij direct testen of die partij wel de website kan bouwen die jij voor ogen hebt.

  • Wie is de doelgroep van de website?
  • Wat wil je bereiken bij deze doelgroep? (informeren, overtuigen, aansporen tot een actie enz.)
  • Welk imago wil je hebben onder de doelgroep?
  • Moet de website vanaf nul opgezet worden of moeten er enkel wijzigingen doorgevoerd worden in een bestaande website?
  • Kan jij zelf content aanleveren op de website?
  • Wat wil je zelf allemaal kunnen aanpassen aan de website na oplevering?
  • Hoeveel tijd en geld heb jij tot je beschikking?
  • Heeft het bureau een specialisatie?
  • Is het mogelijk om veranderingen in de toekomst door te voeren op deze website?

Welke partij ga jij kiezen?

Er zijn zoveel partijen die een website voor jou kunnen maken dat je dus eerst zelf na moet gaan wat je precies wilt. Misschien kan je al indenken dat het antwoord op sommige vragen ervoor zorgt dat de moeilijkheidsgraad en daarmee de prijs omhoog gaan. Stel je wilt een hele simpele website dan kan je er best voor kiezen om een website te laten bouwen met een standaard template. Dit is een kant en klaar ontwerp die enkel ingevuld hoeft te worden. Wil je een unieke en op maat gemaakte website dan is een professionele website laten bouwen wel verstandig.

 

Website laten bouwen kosten

De kosten van een website laten maken loopt dus enorm uiteen. Bedenk van te voren goed wat jouw budget is. Blijf wel realistisch. Een website van 500 euro kan gewoon niet aan alles voldoen. Heb jij een complexe website of is jouw website een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf, kies dan een professionele partij uit. Vraag altijd bij meerdere partijen een gesprek en prijsindicatie aan zodat je kunt vergelijken en testen welke de meeste kennis hebben over de onderdelen die jij wilt.

Gerelateerde berichten

Op zoek naar een toner, een printer of een inktcartridge?

Er is op het internet veel informatie te vinden over toners, printers en cartridges. Eigenlijk zoveel, dat we door de bomen het bos soms niet meer...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden