Wil je een website op maat laten maken? Dan is het kiezen van een webdeveloper de cruciale stap. VrijdagOnline heeft jarenlange ervaring en een team van gespecialiseerde webdevelopers in huis.

Alles op een website heeft meerwaarde

Als je er voor kiest om je website door echte talenten te laten ontwerpen en bouwen, dan zetten ze al hun expertise in om jouw bedrijf naar een nieuw niveau te tillen. Want een website is zoveel meer dan een visitekaartje: een communicatiemiddel, een online portfolio, en een aanzet tot actie ineen. Een goede webdeveloper snapt dit en zorgt dat elke afbeelding en elk menu op je pagina voor hogere conversie zorgt. Hij wil altijd bereiken dat zijn websites de onderneming in kwestie een gigantische boost geeft.

Kies voor een website die past bij je onderneming

Het design van je website bepaalt de indruk die de bezoekers krijgen van je onderneming of instelling. Daarom kiest een goede ontwerper voor kleuren, vormen en foto’s die daarmee synergie hebben. Voor een wellnesspraktijk kan hij bijvoorbeeld een website vloeiende vormen, zachte pasteltinten en rustgevende foto’s ontwerpen. Een bouwbedrijf krijgt een stoere kleurstelling en stevige vormen. Ook de onderdelen van de site (bio van medewerkers, portofolio, blog, webshop en meer) worden afgestemd op het bedrijf dat ze gaan promoten.

Een responsieve website ziet er op elk apparaat fantastisch uit

Een moderne website moet perfect werken, op welk scherm hij ook getoond wordt. Ook op het kleine display van een smartphone moet een klant direct de onderwerpen en producten kunnen vinden die hij zoekt. Daarvoor moet de website verschillende vormen hebben, waarbij de content en elementen naadloos in een nieuwe structuur vallen bij verschillende apparaten. Een professionele webdeveloper zorgt er voor dat zijn product bij oplevering perfect responsief is.