Bepaal je succes door dozen drukken
Succesvol ondernemen en je eigen dozen bedrukken op maat zijn een combinatie die steeds vaker hand in hand gaan. De meeste ondernemers weten inmiddels wel dat je voor een succesvol bedrijf aan je herkenbaarheid moet werken. De verpakking van een product blijkt minstens zo belangrijk te zijn als de inhoud van de verzending. Het succes van jouw bedrijf ligt dan ook niet alleen aan de productenrange die je levert maar ook aan de herkenbaarheid van de verpakking. De meest succesvolle webshops in ons land hebben dozen die duidelijk herkenbaar zijn.

Maak jouw bedrijf succesvol en herkenbaar
Wanneer jij voor jouw webshop een doos laat bedrukken en ontwerpen is het dus van het grootste belang dat de klant jouw zending als eerste uit de stapel zal pakken om te openen. Het is van het allergrootste belang dat een zending duidelijk identificeerbaar is voor de klant; een mooie bedrukking is daarbij van het allergrootste belang voor jouw bedrijf. Het maakt het verschil tussen een pakket wat als eerste of als laatste wordt geopend. De verpakking is dan ook voor de klant zeker net zo belangrijk als de inhoud van het pakket. Een webshop die succesvol is zal dus veel moeite moeten besteden aan een goed product maar ook aan een mooie verpakking.

Wees milieubewust
Milieubewust zijn is tegenwoordig net zo belangrijk als een goede dienst of een goed product leveren. Het is dan ook van het grootste belang dat er milieubewust wordt gekozen. De witte doos met een glossy opdruk neemt steeds verder af aan populariteit. Een doos van gerecycled karton met een eenvoudigere opdruk neemt toe. Dat komt door het feit dat klanten er steeds meer op rekenen dat een bedrijf milieubewust met zijn verpakkingsmateriaal omgaat.