Printen enzo

De Tevo Tarantula 3D printer kit – een volwaardige printer voor een goede prijs

De Tevo Tarantula 3D printer kit – een volwaardige printer voor een goede prijs

Geplaatst op

De Tevo Tarantula 3D printer kit is een pakket waarmee je een volwaardige 3D printer kan bouwen die modellen van een zeer hoge kwaliteit uitprint. De printer heeft inmiddels fans verworven van over de gehele wereld. Dit komt niet alleen omdat de printer mooie modellen kan uitprinten in 3D met diverse mogelijkheden om deze aan te passen in het materiaal en detail. Het is ook nog een goede printer waar echte techneuten hun lusten op kunnen botvieren. Een globale open source community heeft inmiddels diverse uitbreidingen op de basis van de printer gemaakt die nog meer opties vrijgeven om jouw creaties van extra detail te voorzien. Vanwege de updates die continu aan het apparaat worden uitgevoerd, kan je altijd weer een nieuw aspect ontdekken van het apparaat, en zal jij je met deze 3D printer niet snel vervelen.

Goed geprijsd

De Tevo Tarantula 3D printer kit vormt een tweede stap voor liefhebbers die van 3D printen hun grote hobby hebben gemaakt. Vanwege de extra mogelijkheden ten opzichte van de Anet, is dit merk dan ook wat duurder. Maar vergeleken met de professionele 3D printers is de Tevo Tarantula nog steeds zeer goed geprijsd voor alle eigenschappen die het bezit. Daarnaast kan je er altijd nog voor kiezen om extra uitbreidingen aan de printer toe te voegen. Met het pakket heb je in ieder geval een goede basis om van daaruit verder te werken wanneer jij zelf vindt dat de tijd daar rijp voor is.

De Tevo Tarantula 3D printer kit is kortom alles wat je als fan van 3D printen zoekt om verder te ontdekken wat je allemaal met het apparaat kan doen. Het is een waar feest om de nieuwe mogelijkheden uit te zoeken en ontwerpen uit te printen waarvan de één nog gekker en fantastischer is dan de andere. Je krijgt dubbel en dwars waar voor jouw geld en zal er nog lang plezier aan beleven.

Gerelateerde berichten

Op zoek naar een toner, een printer of een inktcartridge?

Er is op het internet veel informatie te vinden over toners, printers en cartridges. Eigenlijk zoveel, dat we door de bomen het bos soms niet meer...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden