In deze blog vertellen we je meer over het in de arm nemen van een jurist op het gebied van arbeidsrecht. Het is erg handig om dergelijke informatie te hebben, want zo weet je welke stappen je wanneer kunt nemen. Lees ook gerust de andere blogs op onze site die geen over zakelijke onderwerpen en de grafische sector in het bijzonder. 

De eerste afspraak 

Het is slim om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, zelfs alleen maar een  om je situatie uit te leggen en te zien of je iets kunt doen om vooruit te komen. Dit is het beste moment om alles aan je jurist uit te leggen en heel eerlijk te zijn.

Zelfs als je iets verkeerd gedaan hebt, maar je meent dat je ontslag niet gerechtvaardigd of correct gegaan is, wil je weten waar je staat en welke stappen je juridisch gezien kunt nemen. 

Deskundig advies

Een jurist gespecialiseerd in onrechtmatig ontslag / ontslagrecht zal inside kennis en ervaring hebben in het omgaan met deze situaties. Je denkt misschien dat je zaak uniek is, maar de kans is groot dat ze een dergelijke casus al een aantal keer voorbij hebben zien komen. Praten met een jurist is gewoon een verstandige zet. Het voordeel is dat ze de zaak zeker oppakken wanneer de slagingskans gemiddeld tot hoog ingeschat wordt.

Juristen op arbeidsgebied hebben al veel gezien en gehoord, van online gokken tot affaires op kantoor. Ga er maar van uit: ze oordelen niet, maar willen alleen het beste uit de zaak halen en hun cliënten vooruit helpen. 

Betrouwbaar 

Zelfs als je ontslag te wijten is aan iets dat je in verlegenheid brengt en waarover je je zorgen maakt dat het naar buiten komt, zal je advocaat je zaak met discretie en op een professionele manier behandelen. Je wilt je zaak in goede handen geven. Je hebt al genoeg stress over het verlies van je baan en je maakt je zorgen over hoe het verder moet. Laat je jurist zich zorgen maken over hoe je de juiste schadevergoeding krijgt. Ga praten met een jurist, neem contact op met juridischcentrum.com