Printen enzo

Lichtreclame op een slimme manier inzetten

Lichtreclame op een slimme manier inzetten

Geplaatst op

Als het gaat om het bekend maken van een bedrijf, hebben bedrijven veel manieren om uit te kiezen. Er is de aloude traditie van reclameborden en uithangborden, maar ook modernere technieken zoals het versturen van direct mailings of zelfs het gebruik van sociale media. Dit zijn allemaal effectieve tools voor het verspreiden van het woord over een bedrijf en haar producten.

Lichtreclame, 24/7 te zien

Er is een reclame-methode die soms over het hoofd wordt gezien: lichtreclame. Dit zijn advertenties die ’s nachts worden verlicht, zodat ze kunnen worden gezien door voorbijgangers. Ze worden soms gebruikt op gevels van gebouwen in aanvulling op billboard ruimte, maar ze kunnen ook als standalone borden worden gebruikt die vervolgens boven het stadsbeeld te zien zijn. Lichtreclame is er in allerlei soorten en maten. Klein of groot, eenvoudig of uitgebreid, afhankelijk van hoeveel het bedrijf bereid is te besteden.

Voordelen van lichtreclame

Een van de grootste voordelen van het gebruik van lichtreclame is dat het vrijwel overal kan worden geplaats, ook in een gebied met een hoge bevolkingsdichtheid. Het is moeilijk om te missen als je erlangs komt. Je zou dan al opzettelijk weg moeten kijken om deze verlichte vorm van reclame te kunnen missen. Deze vorm van reclame is ook zeer effectief omdat het weinig fysieke beperkingen heeft. Je kunt het in allerlei vormen en maten krijgen en het is vrijwel overal te installeren.

Hoe haal je het meeste uit je lichtreclame?

Er zijn drie richtlijnen die u zullen helpen om het meeste uit uw licht-reclamecampagne te halen:

1) Kies een geschikt formaat voor je lichtreclame. Zorg ervoor dat deze goed te zien is, maar niet te groot en overweldigend is. Kijk dus goed naar de omgeving waar je lichtreclame gaat plaatsen.

2) Zorg ervoor dat de tekst leesbaar is. Kies dus het juiste formaat. Niet te klein, maar ook niet te groot. Kies daarnaast een leesbaar lettertype en een goed zichtbare en leesbare kleur.

3) Zorg ervoor dat wat er in op de lichtreclame staat overeenkomt met wat mensen op de website of in het bedrijf zelf vinden. Op deze manier houd je het herkenbaar en dus vertrouwd voor mensen en komt je boodschap beter over.

Waar kan je het beste terecht voor lichtreclame?

Er zijn veel verschillende bedrijven die de installatie van lichtreclame aanbieden. Oriënteer je daarom goed in de mogelijkheden en prijzen. Een voorbeeld door wie je jouw lichtreclame zou kunnen laten installeren is door MartiniReclamemakers. Zij zijn specialist op het gebied van allerlei soorten reclame, waaronder lichtreclame.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden